Vi på Incitel AB erbjuder er dom bästa telefoniplattformarna och marknadens bästa operatörer. Vi hjälper er att gå igenom befintlig lösning och titta på hur ni kan utveckla och förenkla eran vardag med bra och kostnadseffektiva moderna lösningar.

Eftersom vi inte är knutna till någon specifik plattform kan vi erbjuda allt det marknaden har att erbjuda vilket gör att vi kan se till att just ni har den rätta lösningen som passar er.

Vi hjälper er från ax till limpa genom att vara med i förstadiet där vi går igenom befintlig lösning, hjälper er att sätta upp en kravbild på ny lösning, tar in offerter och sammanställer dessa i ett enkelt och överskådligt dokument. Sedan kör vi demonstrationer av lösningarna hos er vid ett och samma tillfälle så att ni som kund kan jämföra lösningarna mot varandra. Sedan får ni beslutsunderlaget och kalkylerna på nya lösning. När ni sedan bestämt vilken lösning som ni vill ha så hjälper vi er med projektledningen inför det nya systemet och driver det projektet. När lösningen skall tas i drift är vi på plats hos er och ser till att användarna blir utbildade på lösningen. När lösningen sedan är driftsatt så blir vi eran primära kontakt så att ni har en personlig kontaktyta för support och rådgivning.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er att utveckla eran framtida kommunikationslösning.