Nyheter från mässan i Barcelona

Några av dom hetaste nyheterna från mässan i Barcelona var att Samsung lanserade nya Samsung S9 samt Samsung S9+.

Skillnaderna mellan S9 och S9 Plus, utöver storlek och att S9 Plus fått mer arbetsminne är kamerorna. Att S9 Plus till skillnad från sitt mindre syskon fått dubbelkamera bak innebär flera saker. Först och främst gör det att S9 Plus har 2 gånger optisk zoom, vilket alltså S9 saknar och så gör de två linserna på baksidan till S9 Plus att den har Live fokus, en funktion som introducerades i Note 8. Lansering 16 mars.

 

Några andra nyheter är att HDM(Nokia) laserat ett flertal modeller som använder sig av nyaste Android operativt. Samt att dom fortsätter att återuppliva gamla modeller i ny tappning som bilden ovan Nokia 8110 som kommer landa på ca 800 kr ut till kund. Telefonen kör på ett enklare operativsystem men har möjlighet till bluetooth samt facebook och mail hantering samt 9 dagars standby tid tex.

För mer information kontakta oss på 08-410 913 00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *