Tele2 växel uppdatering

Tele2-logo

Tele2 gjorde en uppdatering nyss på växelplattformen Tele2 allround, dessa nya funktionerna nedan tillkom.

 

Telefonister kan koppla samtal direkt till röstbrevlådan

Nu blir det möjligt för dig som är telefonist att koppla samtal direkt till en användares röstbrevlåda, till exempel när ett samtal kommer tillbaka för att användaren inte svarat.

 

Förbättrad information vid samtal som inkommer till telefonist via en användare

När ett samtal kopplas till telefonistnumret via en användare visar telefonistvyn nu utökad information om användaren direkt i Mina samtal, exempelvis närvarostatus, personlig notering och avdelning.

Gäller när ett samtal inkommer till en telefonist efter att ha blivit vidarekopplat till ett telefonistnummer från en användare, eller via funktionen ”För att komma till växeln, tryck 1” i röstbrevlådan.

 

Ändra andras närvarostatus via mobilappen

Användare som har åtkomst att ändra närvarostatus, personlig notering och liknande på andra användare i organisationen kan inom kort utföra detta även via Tele2 Växel-appen.

 

Möjlighet att se och ange framtida hänvisningar på andra användare

Användare, exempelvis telefonister, kan ges möjlighet att se och ändra framtida hänvisning på andra användare. Detta kan utföras via Softphone och inom kort via Tele2 Växel-appen.

 

Foto kan uppdateras via Tele2 Växel-appen

Användare kan inom kort skapa och byta profilfoto direkt i Tele2 Växel-appen i Android och iPhone. Det är möjligt att ta en bild med telefonens kamera eller att välja en befintlig bild från telefonens galleri.

 

Dela kontakter till andra appar

Inom kort blir det möjligt att dela en kontakt från Tele2 Växel-appen till andra appar, för att t.ex. skicka kontakten via e-post.

 

Tryck 2 för återuppringning i röstbrevlådan

Nu är det möjligt att aktivera valet ”För att bli kopplad till personen direkt, tryck 2” i telefonsvararen för att ge inringaren möjlighet att automatiskt ringa upp mottagaren igen, istället för att lämna ett meddelande.

Denna inställning återfinns under Tjänster och Inställningar för röstmeddelanden

Användarbild i Mitel 68xx-telefoner

Användarens bild syns nu i telefonens display vid interna samtal till en bordstelefon av typen Mitel 6867i eller 6869i.

 

Nyheter för dig som är administratör

 

Ny struktur på funktionsnummersidor

De olika inställningarna på funktionsnummersidor visas i en annan ordning än tidigare, som bättre stödjer hur ett funktionsnummer konfigureras.

 

Nytt sätt att välja användargrupper i svarsgrupper

Valet av användargrupper som kan logga in och ta emot samtal resp. grupper för Admin Avancerad Svarsgrupp ligger nu längst ned på funktionsnummersidan.

Klicka på knappen Lägg till grupp för att se en popup-ruta med tillgängliga användargrupper. Markera önskade grupper och klicka på Lägg till.

För att ta bort en grupp från listan klickar du på det lilla röda krysset.

Endast användare som har rätt att logga in i en svarsgrupp kan läggas till i listan för prioritering eller kompetensnivåer

I sökningen för att lägga till användare i prioriteringslistan eller listan över kompetensnivåer i en Avancerad svarsgrupp, Telefonistgrupp eller Svarsgrupp med kö visas nu endast användare som har rätt att logga in och ta samtal från gruppen.

 

Möjlighet att se och sortera användarlistan på fler egenskaper

I Användarlistan under Användaradministration och Användare är det nu möjligt att tillfälligt byta de fyra kolumnerna Användarnamn, Förnamn, Efternamn och Primär linje, för att kunna sortera användarlistan på t.ex. e-postadresser. Klicka på den lilla pilen nedåt vid kolumnens namn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *