Jabra Speak 810 UC

Speak810_TopBanner_Mob

Jabra Speak 810 är det senaste tillskottet till Jabra Speak-serien. Med den här nya konferensenheten kan upp till 15 personer i samma rum delta. Kristallklart ljud säkrar kvaliteten för alla som deltar på mötet, både i rummet och på distans. Deltagarna kan enkelt ansluta via mobiltelefon, laptop och övriga enheter med Bluetooth – den kommunikationsenhet de föredrar. Med Jabra Speak 810 behövs inga förkunskaper och/eller support. Denna intuitiva konferensenhet gör det enkelt för alla att starta upp ett konferenssamtal på endast några sekunder. Alla funktioner för lyckade konferenssamtal, men utan komplexiteten.

Kontakta oss om ni önskar få mer information om produkten på 08-41091300

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *